"THE JOURNEY" "DEN INRE SJÄLSRESAN"

18oct15:0015:00"THE JOURNEY" "DEN INRE SJÄLSRESAN"

Event Details

NU ÄNTLIGEN KJELL HAGLUNDS VERSION AV “THE JOURNEY” “DEN INRE SJÄLSRESAN”

Efter Mångas Förfrågan så kommer denna Kurs att
köras en gång under Våren 2024. Begränsat antal Platser
Känner du Rädsla, ångest, skuld och skam i ditt liv, har du Självskadebeteenden, är du Stressad, har du låg Självkänsla. Känner du dig fast av livet, lider du av ohälsa eller Depression Är du fast i ett Beroende eller negativt Beteende

Välkommen till en helg i djup närhet till dig själv och den du verkligen är, en helg där du kan finna din inre glädje, genialitet, frihet och din Villkorslösa kärlek och utveckla din gränslösa kraft och hitta tillbaks till din Självkänsla.

Vi kommer att arbeta med den inre Själsprocessen
lyssna på följande länk
https://www.dropbox.com/…/9h1lpc…/video1000588170.mp4…

Välkommen den 18-20/10 2024 i Västerås
Kostnad 3.500kr Inkl. Kost & Logi
Anmälan och frågor till
Kjell Haglund 0733-280590
Mail: [email protected]
————————
Mer information: Livscoachakademin.se www.kjellhaglund.se www.kjellhaglund.nu www.kjellhaglund.com

För att må bra i kropp och själ krävs att du släpper “gamla” livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor samt situationer och händelser och alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och tar till dig nya livssanningar som känns meningsfulla för dig och som får dig att må bra. Att må bra handlar inte bara om att den fysiska kroppen får sitt, utan lika mycket att du bearbetar ditt inre.

Genom den Inre Själsresan kan du få hjälp att se allt det “gamla” som finns i din ryggsäck och som du har med dig från din uppväxt fram till nu och tag i det som finns i den och göra något åt det, så att du kan släppa dessa och gå vidare i livet utan alla dessa “tyngder” så att du kan börja leva ett må bra liv, ett liv i kärlek, glädje och meningsfullhet.

Jag brukar säga att när man är nyförälskad så är man lycklig och mår väldigt bra och är närvarande i nuet även om man inte har en krona i fickan. Ingenting kan förstöra ens dag.

Att göra en inre resa och att hitta sitt sanna jag och “landa” i sig själv för dig till en nyförälskad tillvaro utan att behöva vara nyförälskad ,detta innebär även att du kommer att hitta tillbaks till glädjen och kärleken i livet.

Den inre Själsresan är många saker. Det är en resa med äventyr och upptäckter, en resa av mognad och fullständighet, en resa av sanning och äkthet, en resa av kärlek, hängivenhet och passion. Det är en resa av förverkligande , en resa av insikt och lärande, en resa med uppfyllandet av liv och mänsklig potential, en resa med befrielse från lidande och begränsning, och en resa av inre frihet.

För resan är i huvudsak en resa hem, till vår ursprungliga sanning och källa. Att vara hemma är att vara hela, nöjd, och i fred med sig själv. Vill du uppleva detta Gör den Inre SjälsResan skapad av Kjell Haglund

För att må bra i kropp och själ krävs att du släpper “gamla” livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor samt situationer och händelser och alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och tar till dig nya livssanningar som känns meningsfulla för dig och som får dig att må bra. Att må bra handlar inte bara om att den fysiska kroppen får sitt, utan lika mycket att du bearbetar ditt inre.

Genom den Inre Själsresan kan du få hjälp att se allt det “gamla” som finns i din ryggsäck och som du har med dig från din uppväxt fram till nu och tag i det som finns i den och göra något åt det, så att du kan släppa dessa och gå vidare i livet utan alla dessa “tyngder” så att du kan börja leva ett må bra liv, ett liv i kärlek, glädje och meningsfullhet.

Jag brukar säga att när man är nyförälskad så är man lycklig och mår väldigt bra och är närvarande i nuet även om man inte har en krona i fickan. Ingenting kan förstöra ens dag. Att göra en inre resa och att hitta sitt sanna jag och “landa” i sig själv för dig till en nyförälskad tillvaro utan att behöva vara nyförälskad detta innebär även att du kommer att hitta tillbaks till glädjen och kärleken i livet.

Vad handlar den Inre Själsresan om? Starkt förenklat, en inre resa, in till din innersta kärna, ditt sanna jag, till din själ och kärleken. Utifrån ditt sanna jag och din själ samt kärleken får du sedan möjligheten att lösa upp “gamla” livsmönster, livslögner, trauman, blockeringar och nedtryckta känslor samt situationer och händelser samt alla dina negativa föreställningar som du har om dig själv och livet och kanske avsluta gamla, olösta konflikter så att du kan börja leva som den du verkligen är.

Den Inre Själsresan processen är väldigt stark och jag vill inte likna den med andra processer, som jag provat på. Egentligen handlar den Inre Själsresan om mycket, mycket mer. I korthet går metoden ut på att du guidas genom olika steg till ökad självkännedom och självinsikt. Den Inre Själsresan används även som ett verktyg för att nå in till själens nivå, ditt sanna jag. Under helgen får du lära dig en process som utvecklats av Kjell Haglund. Vi går igenom processen noga och du får en detaljerad beskrivning av hur processen genomförs.

Vad går den inre resan ut på:
Tanken bakom gör den Inre Själsresan ligger, i tron på att det bakom varje känsla vilar ett cellulärt minne som kroppen och själen bär med sig genom livet. Detta minne gör att vi reagerar instinktivt och vanemässigt i många vardagliga situationer. Vårt cellminne har även lagrat allt det som vi inte bekräftat utan allt som vi tryckt ner såsom negativa känslor, händelser och situation. Gamla “minnen” fortlever och tar sig uttryck i hur vi behärskar konflikter, lever i relationer osv.

Om man kan nå bakom denna illusion, som minnet byggt upp, vilar där den fullständiga sanningen. Vi är som ryska dockor: om man börjar skala av alla händelser och föreställningar om sig själv och omgivningen återstår till slut bara den rena essensen, kärleken och ditt sanna jag. När egen healing sker på detta plan händer det ofta att kroppen läks från sjukdom, smärta, tomhet, meningslöshet och rädslor. Det är helt enkelt en bieffekt utav att cellminnet och det bakomliggande medvetandet har programmerats om på ett nytt, konstruktivt sätt och då försvinner de fysiska symtom som manifesterats genom det gamla begränsade synsättet.

Den Inre Själsresan processen följer en given struktur där ni två och två vägleder varandra under handledning. Varje människa som blir ledd gör sin egen inre resa med den som leder finns där för att stödja denne och fungera som en sensitiv guide i hennes personliga arbete med sig själv, vi leder varandra vidare genom detta ogripbara landskap, och in i den tidlösa aspekt som finns inom oss alla. Vidare innehåller metoden ingen religiös symbolik som ibland kan verka avskräckande för många.

En intressant iakttagelse jag gjort är att vi oftast är mer rädda för att gå in i ljuset än vad vi är att sitta kvar i plågsamma känslor och föreställningar och älta dem. Men tro mig, om vi bara kan tillåta oss att helt och fullt utforska vårt inre så blir de som ett rengörande vatten som sköljer igenom oss!

Det fina med den Inre Själsresan är att du helar dig själv på alla nivåer. Här är det ingen person som ger dig healing och som du sedan måste komma tillbaka till för “påfyllning”. Kvalitéten i att göra en egen inre resa är att resultatet är bestående, det är du som är din egen terapeut. Har du lyckats läka en bit av dig själv är det för livet.

Upplevelsen av det sanna jaget är oftast en djupgående och omvälvande upplevelse eftersom man dittills levt i en mer begränsad version av sig själv. I vårt sanna jag finner man den del som är orörd av det förflutna, bortom illusionen av att vara separerad från helheten. Det är ifrån sin innersta kärna som man sedan har möjlighet att förlåta de som skall förlåtas och förstå det som skall förstås. Man brukar tydligt se att det som framkallade det beteendet som vi har idag egentligen var en gammal livslögn eller programmering som triggades av en person som inte alls hade med grundorsaken att göra.

Vad håller oss ifrån sökandet efter oss själva och sanningen:
Hela samhället lever på något sätt bakom mentala, emotionella och sociala spärrar. Våra känslor, som ju är barometern för själens vilja, kväver vi med en massa brus; telefonprat, TV, droger, sex, shopping, allt för att slippa ta itu med oss själva. Det finns en stor rädsla att gå in i det okända och att upptäcka sitt sanna jag. Men jag råder alla att möta den rädslan. Att söka och finna den kreativitet, kraft och kärlek som är du den du innerst inne längtar allra mest efter att möta!

Genom att jag under den senare delen av mitt liv arbetat mycket med människor som inte har mått bra fysiskt eller själsligt så har jag lagt märke till att många själsliga och kroppsliga symptom samt spänningar är framkallade minnen från det förflutna. Jag började förstå att det fanns ett tydligt samband med tidigare upplevelser och hur vår själ och kropp väljer att manifestera dessa och denna insikt har till stor del visat sig vara sann. Då jag i dagsläget har guidat ett mycket stort antal personer igenom sin egen inre själsresa.

more

Time

(Friday) 15:00 - 15:00

Location

Västerås

Rulla till toppen