kjell-om-mig

“Jag vill vara en hjälp för andra att finna mer livsglädje, njutning och mening i livet.”

Kjell Haglund

Allt fler människor upplever idag en känsla av tomhet vi hittar ingen djupare tillfredsställelse och meningsfullhet med vårt sätt att leva. När vi inte finner någon mening med vårt liv, förlorar vi kraft och energi och dränerar vår självkänsla. En utdragen livssituation med meningslöshet och utan livsglädje kan leda till sjukdom, depression samt beroende. Många som reflekterar över sina liv upplever att de sitter fast. Att de inte kan förändra sin livssituation. “För att ha råd med huset, landstället, husvagnen och bilarna samt att ha möjlighet att kunna köpa det senaste i inom datorer, mobiler, kläder och allt annat som vi måste ha”.

vägen till ett meningsfullt liv

Vi har som oftast ingen egen sanning utan vi lever en kollektiv sanning om hur livet måste bör och ska vara och det innebär att vi ofta upplever livet som tomt och meningslöst utan livsglädje, när vi försöker uppleva och leva denna sanning, men vägen till ett meningsfullt liv innebär att jag behöver hitta mig själv och den jag vill vara och min egen inre sanning om hur jag vill leva.

Min livsuppgift och min stora passion

Min livsuppgift och min stora passion i livet har jag upptäckt är att hjälpa människor hitta tillbaks till sig själva och den de vill vara och det liv de egentligen vill leva. Det finns inget mer meningsfullt än att se en person utvecklas, må bättre, uppnå bättre resultat, övervinna eventuella mentala hinder och bryta beteenden samt stärka sin självkänsla, hitta sitt fokus och sin styrka och därmed också omsätta sin verkliga potential i tanke, ord och handling.