Certifierad Parrelations Coach

05oct15:0015:00Certifierad Parrelations Coach

Event Details

CERTIFIERAD PAR RELATIONS COACH

Vi kommer att arbeta utifrån olika metoder som lämpar sig mycket bra för par. Arbetssättet är kognitivt utformat med ett gediget och väl strukturerat material, uppbyggt kring olika viktiga områden där vi ofta stöter på svårigheter och utmaningar i en Par Relation.

Recensioner av tidigare deltagare
https://www.yrkesutbildningar.se/…/livscoac…/recensioner

När: Kurs i Varberg den 5-7/10 2022
Pris: 4.000 kr. 6000/par kr Inklusive kost & logi Det går bra att dela upp betalningen.

OBS Nu finns möjligheten att delta på utbildningen både Live på plats
eller på Distans endera på nätet hemifrån i realtid eller helt i din egen takt när du har möjlighet. dvs du väljer tid själv, när du vill göra utbildning, du kan starta när du vill.

————————————
Anmälan och frågor
Anmälan sker per mail
Kjell Haglund 0733-280590,
mail:[email protected]
————————————
Mer information:
kjellhaglund.nu livscoachakademin.se
kjellhaglund.se kjellhaglund.com

Om utbildningen;
Kjell Haglunds kvalificerade Par Relations Coach utbildning är processinriktad Tonvikten på utbildningen ligger på ett upplevelsebaserat lärande. Vi varvar föreläsningar med praktiska övningar, diskussion och reflektion, eget och gemensamt arbete i grupper En stor del av utbildningen ägnas åt coachande samtalsträning i par och triader och att få feedback på egna prestationer. Där syftet är lösningsfokuserad Par Relationscoaching

Vi kommer att arbeta utifrån olika metoder som lämpar sig mycket bra för par. Arbetssättet är kognitivt utformat med ett gediget och väl strukturerat material, uppbyggt kring olika viktiga områden där vi ofta stöter på svårigheter och utmaningar i en Par Relation

Utbildningen till Par Relationscoach vänder sig både till Dig som är ny och Dig som vill fortsätta utvecklas som professionell coach och till Dig som genom annan yrkesroll vill arbeta med människor utifrån ett coachande förhållningssätt eller ha Relations coachingen som ledarskapsstil.

Oberoende av hur mycket erfarenhet du har av att arbeta med människor, så får du möjlighet att i denna coachutbildning träna upp dina kommunikations och coaching färdigheter till en helt ny nivå. Förutom sedvanlig Coachspecifik träning utbildas och tränas du i en mångfald av ytterligare verktyg och ett unikt och väl beprövat ramverk som kan användas för både längre coachingserier och enstaka samtal. Du får en kraftfull och “osynlig” struktur som hjälper dig att arbeta flexibelt och kreativt samtidigt.

Under utbildningen så kommer vi att förena två världar – den inre och den yttre världen. Vi kommer att jobba med den inre världen b.la med våra tankar, våra känslor, vår längtan, våra värderingar och vår kreativitet, vi kommer att utforskar hur vi kan skapa meningsfullhet i våra liv och i våra relationer. Vi kommer också att arbeta med hur detta ska komma till uttryck i den yttre världen, med b.la våra val och handlingar samt mål och önskningar om framtiden.

Under utbildningen kommer vi också sätta fokus på dina egna personliga relationer, samt din egen personliga utveckling, så att du och dina egna relationer kommer att utvecklas.
Livslånga parrelationer är numera en sällsynthet, ändå något som många drömmer om. Vi måste göra misstag i våra relationer eftersom skilsmässostatistiken säger att 50 % av alla äktenskap resulterar i skilsmässa inom fem år!

Borde vi kanske gå relationskurser innan vi ingår i en parrelation? Hur påverkar vårt eget “bagage” den relation vi går in i? Vilket syfte har jag med min parrelation? Kärlek är att vilja någon väl. Hur väl vill jag min partner? Att älska är att skapa kärlek. Hur mycket kärlek ger jag i min relation? Eller förväntar jag att min partner ska ge först? Uppfyller ni varandras behov? Osv.

Par Relations Coaching erbjuder ett pågående samarbete för att hjälpa klienter att uppnå tillfredställande resultat i deras förhållande. En professionell Par relations coach stödjer individer och par som vill förbättra sin kommunikationsförmåga, anpassa sig till förändringar i deras förhållande, återställa den passion som saknas, och öka kvaliteten i deras förhållande. Fokus för våra möten är på nuet och framtiden för er relation, inte på det förflutna som kanske gör ont med frustrationer och brutna löften. Par Relationscoachen lyssnar utan att döma till era synpunkter, frågar insiktsfulla och ibland svåra frågor, och anpassar sin inställning till era individuella behov.

Par Relationscoaching är för människor som vill ha positiva förändringar i sitt nuvarande förhållande, och som också är villiga att ta ansvar för att genomföra de nödvändiga förändringarna. Under denna underbara resa kommer Par

Relationscoachen att ge en trygg miljö där ni kan vara helt ärliga med varandra och som hjälper er att få en djupare mer kärleksfull förbindelse, ömsesidig respekt och lyhördhet för varandras känslor och åsikter.

Det är Par Relations coachens önskan att stödja och stärka kompetens och resurser som ni redan har. Vi kommer att arbeta tillsammans för att utforska realistiska alternativ, upprätta en handlingsplan för att flytta på relationen framåt, arbeta igenom alla hinder, vilket hjälper dig och din partner att nå er fulla potential.

Par Relationscoachen är en partner i att finjustera er relation. Någon som kommer att bekräfta era framgångar och uppmuntrar er att vara den bästa personen ni kan vara i detta förhållande. Jag tror på er potential – Gör du?

Det handlar om att få en ökad förståelse för varandra i en relation så att parterna kan påbörja arbetet med att skapa den relation dom längtar efter och förtjänar. En möjlighet till viktiga insikter i varför just dom har träffats och vad som behöver ske för att relationen ska kunna utvecklas.

Ni kommer att få uppleva nya sätt att kommunicera och förhållandets verkliga möjligheter synliggörs. Ni får redskap till att fördjupa dialogen i ett parförhållande, att hantera frustrationer, att ge och få uppskattning av partnern, att uttrycka djupa känslor, behov och upplevelser samt att återfinna glömda eller gömda resurser.

Fördelarna med att arbeta med en Par Relations coach är livsförändrande. Par Relations coaching kommer att förändra klienternas liv och relation från att vara styrt av förbittring, förvirring och ilska till ett liv fyllt med glädje, självförtroende och en autentisk gemenskap.

När Par Relations coachen stödjer klienterna kommer dom att stärka sin egen kraft och inflytande inom relationen och tillsammans kommer ni att skapa ett verkligt partnerskap som ger er komfort, styrka och frid. Med Par relation coaching kommer klienterna uppleva en ny gemenskap med sin partner som stärker istället för en som är som ett avlopp.

Det är Par Relations coachens önskan att stödja och stärka kompetens och resurser som ni redan har. Vi kommer att arbeta tillsammans för att utforska realistiska alternativ, upprätta en handlingsplan för att flytta på relationen framåt, arbeta igenom alla hinder, vilket hjälper dig och din partner att nå er fulla potential.

Fördelar med Par Relations Coaching
* Större lycka ~ känsla innehåll på insidan och utsidan
* Mer kärlek ~ dela en ny nivå av intimitet med din partner
* Mindre klagan ~ använda er energi på ett produktivt sätt
* Vi känsla ~ arbeta mot gemensamma mål
* Hitta balansen ~ lära sig att ge och ta emot villkorslöst
* Rikare relationer ~ dela den “riktiga” du
* Berätta sin ”sanning” ~ att vara ärlig och direkt
* Upptäck hur ni blir allierade ~ ser oskuld i din partner
* Färre ursäkter ~ möjliggöra det som håller oss fast
* Medkänsla för varandra ~ se bortom sin rädsla och masker
* Att vara medvetet medveten ~ uttrycka vad man verkligen vill
* Stöd för att gå igenom utmaningar ~ du har vad som krävs

more

Time

(Wednesday) 15:00 - 15:00

Location

Varberg

Rulla till toppen